Inwoners, organisaties en ondernemers

De Warme Winter Winkel is een initiatief van inwoners, organisaties en ondernemers onder de paraplu van Ede Viert en ondersteund door het Diaconaal Platform Ede.

Tientallen organisaties en ondernemers werken samen om de winkel in korte tijd gereed te maken, met vrijwilligers de winkel te kunnen openen en te ondersteunen op met een financiële bijdrage of hulp in natura.

In extreem korte tijd is een initiatief omgezet in een concrete Warme Winter Winkel in het centrum van Ede waar mensen die nu tussen wal en schip vallen terecht kunnen voor winterkleding & kinderkado’s.

Samen bruggen bouwen

Het is tijd om bruggen te bouwen waar kloven zijn ontstaan, aldus initiatiefnemer Gerdo. Samen bezorgen we een glimlach op het gezicht van elk kind.

De kasten voor het speelgoed zijn nog leeg en het rooster ook. Maar de animo is groot en we hebben er alle vertrouwen dat we dit samen mogelijk gaan maken.

Op deze site hebben we info en manieren om te helpen en te steunen op een rijtje gezet. En aan iedereen die tot nu toe op wat voor manier heeft geholpen: bedankt!

Ede Viert

Ede Viert is een beweging van initiatieven rondom sociale verbinding in de gemeente Ede. Ede Viert is een paraplucampagne rondom sociale verbinding. Initiatieven vanuit organisaties, maar ook bewoners, straten en wijken maken samen verbinding weer mogelijk.

De strategie van Ede Viert is altijd om samenwerking zoeken als default, elkaars impact versterken, meewind genereren en onvermoede partijen samenbrengen. Uiteindelijk is het samen voelen van een gedeelde passie voor dezelfde impact die maakt dat iedereen graag wil samenwerken aan dit hartverwarmende initiatief.

Warme Winter Programma

Er komen feestelijke maanden aan en daarin zullen veel bijzondere activiteiten en hartverwarmende initiatieven worden georganiseerd. Ontmoeting tussen oud en jong, activiteiten voor kinderen en ruimte om te vieren en te rouwen.

Deze hele periode noemen we de Ede viert Warme Winter. Want we laten elkaar niet in de jou staan en we zoeken en dragen bij aan hartverwarmende ontmoetingen.

Kijk voor alle activiteiten en het hele Warme Winter Programma op edeviert.nl